stpatrick osvrt 17032018

 

Iza nas je još jedan dan sv. Patrika, a iz priloženih fotografija savršeno se vidi atmosfera koja je zavladala Caffe barom Luna u Lepoglavi proteklog vikenda. U organizaciji Caffe bara Luna i Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave, uz mnoštvo zabave, irske melodije i puno zelene boje Lepoglavčani su dan sv. Patrika proslavili na najbolji mogući način.

Opširnije:St. Patricks day - Osvrt

cover quiz 23032018

 

Za sve filmofile i one koji cijelu sezonu serije pogledaju u samo jednom danu stiže novi tematski kviz u organizaciji Nezavisne udruge mladih i Caffe bara Chipka iz Lepoglave. Tema novog kviza je „Film i serija“, a organizatori izazivaju sve koji su spremni testirati svoje znanje da dokažu da su upravo oni najveći znalci kad su filmovi i serije u pitanju. Kviz će se održati u petak, 23. ožujka, u 19 h u Caffe baru Chipka na adresi Trg prvog hrvatskog sveučilišta 4, a prijaviti se možete preko obrasca na linku - http://bit.ly/2pnNYUA .

cover facebook stpatrick

 

Nezavisna udruga mladih i Caffe bar Luna iz Lepoglave ovogodišnji će St. Patrick’s day ponovno obilježiti, a kako drugačije nego organizacijom Beer pong turnira.

Opširnije:St. Patrick's day

ad prica pluton

 

Zašto je Pluton izgubio status planeta, mogli ste saznati jučer u Lepoglavi, na zanimljivom i poučnom predavanju u organizaciji Astronomskog društva Lepoglava i Nezavisne udruge mladih pod nazivom „Priča o nekadašnjem planetu“.

Opširnije:Priča o nekadašnjem planetu