PROGRAM

 

Osmi Jailhouse festival je pred vratima! Ovogodišnje izdanje Festivala trajat će od 10. do 15. kolovoza, a program će, kao i do sad, biti ispunjen brojnim aktivnostima. Jailhouse svake godine privlači posjetitelje svih dobnih skupina dobivajući na regionalnom turističkom značenju. Glavni organizator Festivala je Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave, a program će provesti u partnerstvu s Astronomskim društvom Lepoglava, USR-om Sport za sve Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom i Biciklističkim klubom Lepoglava dok će logističku podršku organizatorima pružati Turističko-kulturno-informativni centar. Glavni pokrovitelj Jailhouse festivala je Grad Lepoglava, a financijsku podršku osigurali su i brojni sponzori. Jailhouse je poznat po tome što se temelji na volonterizmu pa će tako i ove godine u provedbu biti uključeno oko 40 volontera.
Za pojedine radionice i aktivnosti trebat će se prijaviti popunjavanjem obrazaca koji će biti dostupni na Facebook stranici Jailhousea te na web stranici Festivala.

 

 

cover lpg panorama

 

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine organizira Jailhouse festival koji će se održavati u Lepoglavi od 10. do 15. kolovoza. Kao što je poznato, organizacija i provedba cijelog Festivala temelji se na volonterizmu pa organizatori upućuju poziv svima koji žele volontirati da se za volontiranje prijave ispunjavanjem obrasca.

Opširnije:Volontiraj na Jailhouse festivalu 2017.!

 100 1107 COLLAGE

 Nezavisna udruga mladih osnovana je 25. svibnja 2002. godine, a u Registar udruga upisana je 6. lipnja 2002. godine. Svoj rad započela je s jednom svrhom: okupiti mlade, povezati ih, pokazati im koliku snagu imaju i potaknuti ih na djelovanje u lokalnoj zajednici. Svoju misiju nastojimo ostvariti svih ovih godina kroz niz aktivnosti, od informiranja i edukacije do kulturnih i sportskih sadržaja, nastojeći pritom proširiti i otvoriti neke nove vidike mladim ljudima našeg kraja.

Opširnije:Nezavisna udruga mladih obilježava 15 godina postojanja

english text

Dragi posjetitelji naše web-stranice,

odsada ovu web-stranicu možete čitati i na engleskom jeziku. Kako se većina sadržaja i komunikacije na internetu odvija upravo na engleskom jeziku, prevođenjem web-stranice na taj jezik želimo što većem broju ljudi omogućiti informiranje o našoj udruzi.

Opširnije:Stranica na engleskom jeziku