poziv za volontere

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine organizira Jailhouse festival koji će se održavati u Lepoglavi od 9. do 14. kolovoza. Kao što je poznato, organizacija i provedba cijelog Festivala temelji se na volonterizmu pa ovim putem upućujemo poziv svima koji žele volontirati da se prijave za volontiranje.

Opširnije:VOLONTIRAJ NA JAILHOUSE FESTIVALU 2018.

tin sedlar stand up 1

Nezavisna udruga mladih i ove je godine odlučila za Jailhouse festival osigurati dozu smijeha uz večer stand up komedije! Na festivalu će nastupiti čovjek koji je posudio stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. 

Opširnije:Tin Sedlar na Jailhouse festivalu!

demo bendovi

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine raspisuje natječaj za zainteresirane demo bendove koji žele nastupati na Jailhouse festivalu. Prijaviti se mogu svi zainteresirani bendovi s područja Hrvatske bez obzira na vrstu glazbe koju izvode, a kako bi se izborili za nastup na Festivalu i zagrijali pozornicu za Belfast Food ili Cold Snap, potrebno je poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s kratkim opisom i fotografijom benda, brojem telefona i e-mail kontaktom osobe te linkovima na snimku ili audiozapis benda. Potrebno je poslati tri glazbene snimke ili zapisa od kojih barem jedna mora biti autorska. Natječaj je otvoren do 25. lipnja 2018. godine, a Festival se održava od 9. do 14. kolovoza.

Za dodatne informacije obratite se organizatorima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranici Festivala (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava).