IMG 0513

 

Počeo je Jailhouse festival u Lepoglavi koji će trajati do utorka, 15. kolovoza. U petak je održan košarkaški hakl turnir, dok su subotu obilježili sjajni koncerti. Program za četvrtak je odgođen zbog lošeg vremena i prebačen na ponedjeljak.

 U petak je održana radionica znanstvenih čarolija te je počeo escape room (bijeg iz sobe). U večernjim satima je održano 16. izdanje košarkaškog hakl turnira. Nastupilo je ukupno 11 ekipa te je u tricama pobijedio Ivan Božak, a u bacanju s centra Karlo Kelemen i Karlo Banić. Najuspješnija ekipa bila je 3+1 gratis. 

Escape room, putopisna predavanja i koncerti obilježili su subotu na Jailhouse festivalu. Escape room popunio je sve termine, a svi sudionici bili su vrlo zadovoljni cjelokupnim iskustvom, čak i oni koji nisu uspjeli izići iz sobe. Trabunjanje s razlogom bilo je vrlo produktivno, a sudionici su izrazili svoje prijedloge za poboljšanje života mladih u Lepoglavi. Zbog nepovoljnog vremena biciklijada nije održana, no premještena je na utorak.

Poslijepodne je bilo rezervirano za putopisna predavanja u čitaonici Gradske knjižnice. Putopisna predavanja uobičajeno su dobro posjećena, a sudionici su pokazali velik interes za samu tematiku. Putoholičari Iva Mihalic Krčmar i Branko Krčmar iz Čakovca pričali su o svojim iskustvima u Africi dok su Alen Kušćar i Ana-Marija Bunić pričali o svojim iskustvima na putovanju Bliskim istokom i Istočnom Europom. Kraj dana obilježili su koncerti koje je pratila brojna publika. Koncertnu večer svojim su nastupom otvorili domaći Sacred Eternity, a za njima su uslijedili varaždinski Richter te koprivnički Ogenj. Poslastica na kraju večeri bili su Pips, Chips i Videoclips.

U nedjelju nas očekuje još jedan sportski dan koji će završiti predstavom i koncertom. I dalje je na rasporedu escape room koji će testirati vještine svojih sudionika. Prvi put održat će se i Num 3na3 odbojka na sportsko-rekreacijskom centru, a već tradicionalno svoje predavanje održat će i Astronomsko društvo Lepoglava u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca.

Kraj nedjeljne večeri obilježit će još jedan koncert. Trnje nastupa prije i nakon predstave Sve u tri KerekeshTeatra.Podsjetimo, nastupi Treće smjene, Tomislava Golubana i stand up komičara odgođeni su za ponedjeljak. Za sve dodatne informacije tu su web stranica Jailhouse festivala te Facebook stranica Festivala.

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura