20180217 172502

 

Da ljubav može itekako probuditi maštu, pokazali su nam sudionici kreativnog natjecanja u fotografiji pod nazivom „Foto lov(e) story“ koje se u u organizaciji Fotokluba Deseti K i Nezavisne udruge mladih održalo proteklog vikenda.

Sudionici natječaja pokazali su svoju kreativnost te su nam temu “Jadna je ljubav ako je ne prati mašta” prezentirali na najbolji mogući način. Za nas laike u fotografiranju sve fotografije bile su sjajne pa je zato pred žirijem bio težak posao. Nakon što su dobro pregledali sve fotografije, odlučili su da je pobjednica Mihaela Špiljak s fotografijom lokota i privjeska za ključeve. Drugo mjesto pripalo je Valnei Štefanek s fotografijom čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja – psa, dok je 3. mjesto zauzela Antonia Grabar sa slikom snježnog srca. Da bi natjecanje bilo što pravednije, žiri nije znao koja fotografija pripada kojem kandidatu.
Sve fotografije bit će i zasluženo izložene u TKIC – u. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pozivamo vas da nam se pridružite i u ostalim aktivnostima koje ćemo za vas pripremiti :)

Ova je aktivnost organizirana u sklopu projekta za koji je NUM primio donaciju od Hrvatske elektroprivrede.

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura