Dragi/e, i ove vas godine pozivamo da volontirate na Festivalu mladih u Lepoglave koji će se održavati kroz kolovoz i rujan 2012. godine (od 3.8. do 2.9.).

Tražimo odgovorne i komunikativne osobe koje će raditi na različitim poslovima – od distribucije plakata i letaka, fizičkih poslova uređenja lokacije za aktivnosti, koordiniranja pojedinih programa, čuvanja opreme sve do specifičnih poslova kao što su komunikacija na društvenim mrežama i web stranici ili rad s audio/video tehnikom, ovisno o željama i znanjima/vještinama.

Volontirati možete tako da pružite pomoć u organizaciji popratnog programa (sudjelovanje u organizaciji koncerata, radionica, diskusija, filmskih projekcija, izložbi, tribina, konferencija itd.) i/ili da nam pružite pomoć u pripremi organizacije festivala (izrada promotivnog materijala, održavanje web stranice, redarenje i konobarenje na koncertima, briga o gostima iz inozemstva i briga o izvođačima programa itd.).

Možete također i sami koordinirati pojedine aktivnosti i programe! Pokažite svoju kreativnost i koordinacijske vještine! Iskoristite priliku…

Festival mladih u potpunosti je organiziran volonterski, a za volontere ćemo osigurati:
- ugovor o volontiranju i volontersku knjižicu
- majicu Festivala
- prehranu i osvježenja za vrijeme trajanja Festivala
- sudjelovanje na predavanjima i radionicama i druženje sa sudionicima (naravno, ako u tom trenutku ne bude nekog posla :-)),
- smještaj za vrijeme trajanja Festivala…

Za volontiranje na ovogodišnjem Festivalu mladih volonteri će, osim gore spomenutih formalnih stvari dobiti i dozu iskustva, priliku za osobni razvoj, osjećaj pripadnosti timu, prijatelje iz novih sredina, uvid u organizaciju događaja, a osim toga će razviti socijalne i ine vještine te niz drugih malih stvarčica.

Vaše prijave pošaljite najkasnije do 2. kolovoza na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava mora sadržavati
Ime i prezime:
Adresa:
Datum rođenja:
Kontakt mobitel:
Kontakt e-mail:
Na kojoj aktivnosti biste željeli volontirati:

Prijaviti se možete i putem on-line obrasca OVDJE.