DSC 0274

Žestokom svirkom jučer su od 20 h za otvorenje Jailhouse festivala 2018. Lepoglavu digli na noge bendovi Sacred Eternity, Bednja i varaždinski Cold Snap. Dečkima iz Cold Snapa posjet Lepoglavi nije ništa novo, a ove su godine Jailhouse festival odlučili uvrstiti na svoju mapu destinacija turneje po Europi u sklopu koje predstavljaju svoj novi album „All our sins“ te slave 15 uspješnih godina postojanja!


Iako je bio četvrtak nakon kojeg je uslijedio novi radni dan, na koncertima se skupila brojna publika koja je neumorno svaki od bendova zvala natrag na pozornicu! Čini se kako je feedback za otvorenje Festivala odličan što se publike, ali i bendova tiče te je ovo sjajna najava za nastavak koji slijedi već danas!
Na rasporedu za danas je predavanje na temu „Subliminalne poruke“ u režiji Ratka Martinovića s početkom u 16:00 h u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi. Lepoglava se danas zato pretvara u mjesto broj 1 za sve ljubitelje tajanstvenih i teško objašnjivih tema!
Ali to nije sve! Nakon edukativnog predavanja selimo se na košarkaško igralište gdje od 18:00 h kreće najdugovječnija aktivnost Jailhouse festivala – Hakl 3 na 3. Sudeći po prijavljenim ekipama, organizatori poručuju kako se ove godine očekuje izrazito jak i neizvjestan turnir!

ozio_gallery_jgallery