MG 0693

Drugi dan Jailhouse festivala krenuo je edukativno! U goste je stigao autor, bloger, glavni urednik i voditelj Ratko Martinović koji je održao predavanje na temu “Subliminalne poruke”. Navedena tema ujedno je i naslov knjige koju je izdao 2014. godine te nam ju je ovom prilikom i predstavio. Predavanje je trajalo sat i pol, a pažnja publike čitavo je vrijeme bila na vrhuncu! Zanimljiva tema i odličan predavač formula je koja daje i savršeno predavanje!


Nakon predavanja krenuli smo sportski – na košarkaškom igralištu počeo je NUM hakl 3 na 3 turnir no, nažalost, zbog lošeg vremena prekinut je prilikom natjecanja po skupinama. Naravno, hakl je samo odgođen tako da se već danas od 17:00 h natjecanje nastavlja!
Da to ne bi bilo sve, u Caffe baru Luna after party je krenuo malo ranije nego što je uobičajeno, ali to nije značilo manje zabave.
Današnji program na Jailhouse festivalu kreće već od 13:00 h kada počinje nogomet na vodi. U 16:00 h biciklisti kreću na tradicionalnu biciklijadu, u 17:00 h nastavljamo s haklom, a od 21:00 h stage Jailhouse festivala osvajaju redom – Urota, Reckless Wings i Belfast food! Nakon koncerata na rasporedu je i novi after party na kojem će sve posjetitelje uz trash/dance glazbu zabavljati DJ Nesho.

ozio_gallery_jgallery