MG 0903

Treći dan Jailhouse festivala obilježilo je održavanje odgođenog NUM Hakl 3 na 3 turnira, nogometa na vodi, biciklijade, koncerata i after partyja.
Dan je započeo turnirom u nogometu na vodi koji je privukao i velik broj znatiželjnika koji su se došli dobro nasmijati i zabaviti gledajući hrabre igrače koji su, gotovo pa doslovno, ginuli na terenu. Najuspješniji su pritom bili dečki iz ekipe Trnac u sastavu – Martin Breški, Matija Breški, Alen Špiljak, Jurica Migač i Tin Jagarinec. Nakon osvajanja turnira dečki su poručili – It's coming home!
Za to vrijeme svi ljubitelji biciklijade odradili su svoju rutu te se iz gradskog parka uputili prema Vilinskoj špici gdje su imali stanku za okrijepu te se nakon toga zaputili natrag na ostala događanja.
Od 17 h održavao se nastavak NUM Hakl 3 na 3 turnira na košarkaškom igralištu. Ovogodišnji najuspješniji hakleri bili su dečki iz ekipe 3+1 koji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu Ksaver. Treće mjesto pripalo je ekipi Dubai. Održalo se, naravno, pritom i natjecanje u bacanju s centra te tricama. S centra su najuspješnija bila 2 igrača te su podijelili glavnu nagradu, a kao najbolji tricaš pokazao se Patrik Jambrović.
Večer je bila rezervirana za koncerte, a prva je na stage stigla ekipa iz Urote. Dečki su odlično zagrijali atmosferu za malo žešće rockere iz benda Reckless Wings, a atmosfera je već bila užarena kad je na scenu stupio Belfast food koji su svojim hitovima dobro rasplesali publiku Jailhouse festivala.
I da svirka za kraj ne bi bila svirka za kraj pobrinuo se DJ Nesho koji je u Caffe baru Luna bezvremenskim trash/dance hitovima održavao užarenu atmosferu do ranojutarnjih sati.
Danas nas na programu Jailhouse festivala očekuje turnir u odbojci na pijesku od 15:00 h te predstava stalnih gostiju na Jailhouse festivalu, Kerekesh teatra, pod nazivom Skupština i to u gradskom parku Lepoglava od 21 h. Da smijeh tu ne bi stao, od 22:30 h kreće kino pod zvijezdama uz urnebesnu hrvatsku komediju "Ministarstvo ljubavi".

ozio_gallery_jgallery