DSC0230

Jučer je raznolik program na Jailhouse festivalu 2018. godine započeo u sportskom tonu. Od 15:00 h na sportsko-rekeracijskom centru u Lepoglavi održavao se turnir u odbojci 3 na 3 na kojeg se ove godine prijavilo nevjerojatnih 16 ekipa. Najbolji među njima bili su ekipa DŠR Lančić Knapić u sastavu – Erika Kljunić, Karlo Jakopović i Dean Kušen koji su u finalu savladali ekipu KBS Peklenica koju su činili Viktorija Tuksar, Jurica Novak i Antonio Trstenjak. Treće mjesto izborila je ekipa pod nazivom DIJANA HRG Ivanec u sastavu Marko Vrtar, Brankica Škrnjug i Martin Anđel.


Za večernji show pobrinuo se Kerekesh teatar koji je ponovno do suza nasmijao publiku u gradskom parku Lepoglava gdje su stari majstori komedije od 21:00 h izvodili predstavu “Skupština”.
Nakon skupštine svi su se premjestili nekoliko metara pokraj pozornice gdje je, na košarkaškom igralištu, počelo kino pod zvijezdama. Tako je večer smijeha zaključena  urnebesnom hrvatskom komedijom “Ministarstvo ljubavi”.
Ponedjeljak na Jailhouse festivalu obilježit će par novih te par starih aktivnosti na Festivalu. Od 10:00 h traje radionica speleološke udruge “Kraševski zviri” koja se održava na Vudelju, od 15:00 h za klince i klinceze u goste nam dolazi Jasna Held – profesionalna pripovjedačica bajki, od 18:00 h na redu je nogač 3 na 3 – ulična verzija nogometa bez pravila i suca, a od 21:00 h za sve ljubitelje astronomije bit će održano predavanje Astronomskog društva Lepoglava na temu “Egzoplaneti”, a nakon kojeg će se, u slučaju lijepog vremena, promatrati zvijezde i nebo teleskopom.

ozio_gallery_jgallery