MG 1110

Jučer se na programu Jailhouse festivala mogao pronaći raznolik sadržaj. Prvo je ujutro od 10:00 h održana radionica na temu speleoloških tehnika gdje su zainteresirani učili o osnovama spuštanja po užetu te su to i sami isprobali. Neki se time već bave, neki to vole, neki žele isprobavati nove stvari, a neki su odlučili pobijediti svoje strahove tako što su se s njima suočili.


Od 15:00 h u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi održano je pripovijedanje bajki za one najmlađe za što se pobrinula profesionalna pripovjedačica bajki Jasna Held koja je oduševila kako djecu, tako i njihovu pratnju, ali i sve nas zajedno.
U kasnom poslijepodnevu započeo je novi NUM nogač 3 na 3 turnir u kojem je snage odmjerilo čak 18 ekipa. Najbolji u teškoj konkurenciji bili su dečki iz ekipe Liberty – centar Škudar koji su u napetom i uzbudljivom finalu svladali ekipu pod nazivom Mokri banditi. Treće mjesto uzeli su branitelji naslova, ekipa TDM iz Lepoglave.
U sklopu turnira održalo se i natjecanje u penalima pucanim s gola na gol, a sudjelovati su mogli i igrači i navijači.
Uz nogač, u čitaonici se održavalo predavanje Astronomskog društva Lepoglava na temu Egzoplaneti iz kojeg su svi znatiželjnici i ljubitelji astronomije mogli dosta toga naučiti od stručnjaka iz Udruge.
Sve u svemu, bio je to još jedan odlično proveden dan na Jailhouse festivalu.
Danas slijedi zatvaranje Jailhouse festivala uz tradicionalni Quiz night koji je na rasporedu od 17:00 h, a nakon njega, Festival će svojim One man nastupom uz puno smijeha i dobre zabave zatvoriti Tin Sedlar.
Stand up će se zbog najave lošeg vremena održati na Tawanu na adresi Hrvatskih pavlina 7 u Lepoglavi.

ozio_gallery_jgallery