MG 1194

Iza nas je još jedan uspješno odrađen Jailhouse festival. Kao točka na i ovog Festivala koji je za sve posjetitelje donio pregršt dobrih emocija, zabave, smijeha i pozitive, zainteresirani su mogli sudjelovati ili pak iz publike pratiti i učiti na tradicionalnom Quiz nightu, a nakon toga uz urnebesan nastup komičara Tina Sedlara.

Na kvizu su ponovno bila popunjena gotovo sva mjesta za sudjelovanje što znači da je uz sangriju i grickalice svoje znanje pokazalo i dokazalo 9 ekipa. Moramo priznati kako su u ovom prilično zahtjevnom kvizu zavidno znanje pokazale sve ekipe, ali konkurenciju je doslovno pomela ekipa Djevojke s HiV-om u sastavu Jasna Škiljan, Vjekoslav Vuk, Anamarija Varga i Dario Ivančić. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz Ivanca pod nazivom Zečine, a koju su činili Janko Španić, Ivan Putar, Ivan Jakopović i Joža! Treće mjesto pripalo je ekipi Glorious basterds koju čine Mihael Vidman, Karlo Mlakar, Nataša Narančić i Marko Buder. Čestitamo najuspješnijim ekipama, a svim ostalima ekipama te publici veliko hvala na sudjelovanju na ovogodišnjem Quiz nightu uz nadu da se vidimo i dogodine!
Nagrade za najbolje na turniru osigurali su naši vjerni sponzori, a to su Alpha m – d.o.o. za prodaju i servis računala iz Varaždina te Gradska knjižnica Ivana Belostenca Lepoglava!
Nakon kviza opustili smo se i završili uz dobru dozu smijeha za koju se pobrinuo Tin Sedlar koji je sat i pol nasmijavao mnogobrojnu publiku koja se okupila na Tawanu u Domu kulture.
Pokazao je kako ga to što se boji svega čega se boje mali uopće ne sprječava u nasmijavanju i izazivanju pozitivnih reakcija kod široke publike pa možemo reći kako se upravo on pobrinuo da Jailhouse festival 2018. godine završi s pozitivom, dobrim emocijama, osmijehom od uha do uha uz sreću i veselje.
Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom pothvatu, a najveće zahvale zaslužuju marljivi volonteri bez kojih Jailhouse festival ne da ne bi imao smisla, već ne bi ni postojao!

 

ozio_gallery_jgallery