samozaposljavanje.jpg

Nezavisna udruga mladih kreće s prvom radionicom po projektu ‘Ostvari svoj potencijal’ koja će se održati u utorak, 19. 2. u čitaonici gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, s početkom u 18:00 h. Riječ je o radionici koju Nezavisna udruga mladih provodi u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, a tema radionice bit će samozapošljavanje!

 

Ako si poduzetničkog duha, motiviran na pokretanje vlastitog posla, želiš biti sam svoj šef ili jednostavno želiš razmotriti sve svoje opcije prije donošenja konačne odluke, ova radionica pravo je mjesto za to! 

Koncept radionice je sljedeći - prvo će stručne osobe iz CISOKa predstaviti sve što je potrebno znati o samozapošljavanju, a zatim će sudionici imati priliku napraviti samoprocjenu vlastitih mogućnosti, znanja, kapaciteta i potencijala za uspješan poduzetnički pothvat!

Bitno je naglasiti kako je ovo nakon uvodnog predavanja, 2. aktivnost po projektu, a do kraja godine održat će ih se ukupno 14. Sudionici koji će sudjelovati na minimalno 50% aktivnosti dobit će potvrdu o sudjelovanju na projektu koju izdaje Nezavisna udruga mladih!

Projekt je sufinanciran sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Vrijeme je da se mladi pokrenu i ostvare svoj potencijal!

Više informacija na web i Facebook stranici Nezavisne udruge mladih ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..