plakat_potencijal2 (1)-page-001.jpgNakon što u utorak, 19. 2., odradiomo radionicu o samozapošljavanju s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri, odmah zatim pripremili smo dva motivacijska predavanja na istu temu!  Motivacijska predavanja održat će se ove subote, 23. 2., s početkom u 18:00 h u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, a u goste nam dolaze Ivana Blažoti Mijoč i Ivica Kruhek. Tko su oni? Primjeri mladih poduzetnika koji su odlučili preuzeti rizik, stvoriti nešto svoje i ostvariti vlastite potencijale!

Ivana Blažoti Mijoč je nakon pokretanja jednog od vodećih beauty portala na ovim prostorima i nekoliko godina rada u različitim tvrtkama shvatila da svoj potencijal, znanja i kreativnost želi usmjeriti u pokretanje vlastitog posla te je na hrvatsko tržište donijela prvu hrvatsku kutiju na pretplatu, odnosno tester box, popularni svjetski marketinški koncept. Ali da to ne bi bilo sve, uspjehe niže i sa svojim Youtube kanalom te je krasi i epitet influencera, jednog od najpopularnijih zanimanja današnjice.

Godine 2016. dobila je NYX-ovu nagradu za beauty blogericu godine, a 2018. bila je nominirana za hrvatskog influencera godine.

Tko s ovih prostora još nije vidio njezin make up tutorial na bednjanskom, ne zna što je propustio!

Ivica Kruhek, drugi gost predavač, suosnivač je i direktor tvrtke Marker iz Varaždina, najnagrađivanije hrvatske web agencije za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.

Svoja znanja i iskustva odlučio je usmjeriti u digitalni svijet, odnosno planiranje digitalnih strategija i mnoge druge složene web projekte. Također, svoje znanje voli dijeliti s drugima te svojim iskustvom pomoći onima koji se nađu na istom ili sličnom putu. Tome svjedoči činjenica da je kao predavač već prošao neke od domaćih konferencija ili edukacija, a i on sam konstantno radi na sebi te je svoj trenutni fokus usmjerio na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu, posebice u web trgovinama.

Kao stručnjak kakav jest, našao se i u Lideru, jednom od najčitanijih poslovnih časopisa u Hrvatskoj, gdje je govorio o trendovima u internetskoj trgovini.

Zašto se ovo dvoje mladih, ambicioznih ljudi upustilo u poduzetnički pothvat, odakle im ideje, kako su od ideja izgradili karijere, s kojim su se problemima suočavali ili se trenutno suočavaju, potiču li i ostale na ulazak u svijet poduzetništva, koji su rizici, kolika je razina zadovoljstva i uživaju li u tome što rade saznat ćete ako se ove subote nađete u Lepoglavi, točnije u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca na adresi Hrvatskih pavlina 7.

Ovo je predavanje koje se ne smije propustiti!

Predavanja se održavaju u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal' koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.