cover.png

Mislimo da je napokon vrijeme za jedan turnir na plejki, a ti? Nadamo se da si imao dosta vremena da usavršiš svoje vještine u novoj FIFA-i jer je stiglo vrijeme da nam te vještine i pokažeš.

Sljedećeg petka, 5. 4., od 18:00 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi očekuje te turnir u FIFA-i 19 na, naravno, playstationu 4.  Sa sobom dovedi i frenda, frendicu, curu, dečka, koga god poželiš kao podršku ili kao konkurenciju, rasturi njih i sve ostale i čeka te vječna slava, ali i poneka nagrada.

Ovog puta igra se na jednoj plejki, ali na malo većem ekranu. Što smo to pripremili? Dođi i provjeri. Između igara ti sasvim sigurno neće biti dosadno jer te čeka super ekipa, ali i ponešto za pojesti i popiti.

Kotizacija iznosi 10 kuna, a prijaviti se možeš preko obrasca na https://goo.gl/tGDGHK ili na dan događanja obavezno minimalno pola sata prije početka turnira.

Vidimo se!

Prati nas i na novootvorenom Instagram profilu - https://www.instagram.com/num_lepoglava/?hl=hr i ne propusti najnovije vijesti.