IMGP6245

 

U petak, 12. 4., u sklopu smo projekta 'Ostvari svoj potencijal' koji je sufinanciran od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, posjetili tvrtku Rimac automobili čije je sjedište u Svetoj Nedelji. 

 

U Rimac automobilima smo, uz stručno vodstvo, saznali sve o samim počecima Mate Rimca te o povijesti tvrtke Rimac automobili, o odjelima tvrtke te što se u svakom pojedinom odjelu radi, ponešto o zaposlenicima i ono najvažnije, o zapošljavanju u Rimac automobilima. 

Ovakav primjer može poslužiti kao velika motivacija za konstantan rad na sebi te osobni i profesionalni razvoj, a pokazuje nam i da se uz puno truda i usavršavanje u području od vlastitog interesa mogu postići veliki rezultati. 

Nadamo se kako su svi sudionici ove aktivnosti zadovoljni, ali i motivirani napustili tvrtku Rimac automobili, a ti nas prati i dalje kako ne bi propustio nove aktivnosti koje smo ti pripremili u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal', ali i izvan njega. 

Budući da se velik dio tvrtke ne smije fotografirati, s fotografija koje se nalaze ispod vidjet ćeš samo djelić atmosfere s jučerašnjeg posjeta tvrtki.

 

ozio_gallery_jgallery