IMGP6478

Subota je bila rezervirana za prvu internu radionicu u 2019. godini namijenjenu isključivo članovima Nezavisne udruge mladih kako bi se postiglo dodatno jačanje kapaciteta Udruge, ali i doprinijelo osvještavanju važnosti cjeloživotnog učenja pojedinca.

 

Tako su članovi Nezavisne udruge mladih imali priliku naučiti osnove rada u besplatnoj mobilnoj aplikaciji KineMaster namijenjenoj snimanju i montaži videa mobitelom. Radionicu je vodio dugogodišnji član NUM-a Mario Žuliček koji je svoja znanja i iskustva odlučio prenijeti na ostale zainteresirane članove NUM-a te na taj način svojim radom nastavio doprinositi razvoju Nezavisne udruge mladih te njenih članova.

Sudionici su na radionici dobili nekoliko važnih savjeta vezanih za snimanje mobitelom te su upućeni u najvažnije postavke aplikacije. Sudionici su u praktičnom dijelu snimali kadrove nakon čega su uz upute voditelja radionice samostalno izradili video.

Produkt radionice je i jedan od videa nastalih u subotu koji donosimo u nastavku, a on je ujedno i poziv svima zainteresiranima da nam se pridruže u radu, ali i zabavi koja je sastavni dio toga.

ozio_gallery_jgallery