jailhouse program 2019

Vrijeme je da saznate apsolutno sve! Ekskluzivno donosimo cjelokupni program jubilarnog 1️0. izdanja Jailhouse festivala u Lepoglavi!

Mladi Lepoglavčani nastavljaju tradiciju, najavljuju određene novosti i poneko iznenađenje, ali sve u svemu, mnogo dobre zabave. Uglavnom, imaju sve, a čekaju još samo vas.
 
Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave, speleološkom udrugom „Kraševski zviri“ te Plesnim klubom Ivančica. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko-kulturno-informativni centar dok uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave i pomoć Turističke zajednice grada Lepoglave, organizaciju Jailhouse festivala podržavaju i brojni sponzori!

Kao i prethodnih godina, okosnica Festivala vrijedni su volonteri koji dokazuju da su uz malo dobre volje moguće velike stvari!

Uz objavu programa, na facebooku Jailhouse festivala očekuje te i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti vrijedne nagrade pa svakako pogledaj o čemu se radi!

*Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno isupniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/) te na službenoj web stranici Festivala (https://jailhouse.num.hr/).