DSS968217

10. izdanje Jailhouse festivala otvoreno je spektakularnim nastupom djevojaka iz Plesnog kluba Ivančica, a nastavljeno je u sportskom duhu nogometnim turnirom NUM Nogač 3 na 3.

 

20 je ekipa odmjerilo snage u izrazito jakom i napetom turniru pred mnoštvom gledatelja koji su u gradski park u Lepoglavi došli bodriti svoje favorite te uživati u uličnom nogometu.

Najuspješniji su na turniru bili dečki iz ekipe ŽKMLJ (ostali su tajanstveni pa puni naziv ne možemo otkriti) koju su činili Denis Šincek, Vanja Vukešin, Nikola Cingesar i Andrej Knežević dok su drugo mjesto za dlaku u napetom finalu ispustili domaći dečki iz ekipe TDD (Darko Jagić, Tomislav Jagić, Dario Novak). Treće mjesto pripalo je ekipi Zagorje International čiji je igrač ujedno s čak 9 postignutih golova osvojio titulu najboljeg strijelca ovogodišnjeg NUM Nogač 3 na 3 tunira.

Nagradu za publiku zbog najboljeg izvođenja penala zasluženo je osvojila Blanka Jagić koja je nemilosrdno nizala golove i tako pomela konkurenciju.

Uostalom, neka fotografije govore o odličnoj atmosferi prvog dana jubilarnog Jailhouse festivala!

Danas se već družimo na Vudelju uz Speleološku udrugu Kraševski zviri iz Ivanca, a od 18 sati pored caffe bara Luna Lepoglava svira Dorian Varović.

Večer je rezervirana za smijeh uz predstavu Kerekesh teatra „Pod hitno na hitnu“ te kino pod zvijezdama i film „Hitman's bodyguard“.

Čekamo te u gradskom parku!

ozio_gallery_jgallery