tehnoloski

U rujnu te u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal' vodimo u posjet Tehnološkom parku Varaždin - poduzeću za uspostavu inkubacijskog centra za inovativna tehnološka start-up poduzeća, uspostavu mehanizma za unaprjeđenje postojećih tehnološki inovativnih poduzeća, umrežavanje i još mnogo toga. Aktivnost je u potpunosti besplatna za sudjelovanje, a sudjelovati može maksimalno 25 osoba.

 

Posjet Tehnološkom parku bit će u srijedu, 24. 9., u jutarnjim satima. Planirani polazak prema Varaždinu je u 8:00 sati iz Lepoglave (ispred TKIC-a) te u 8:10 sati iz Ivanca (tržnica, nasuprot Srednje škole Ivanec).

Sudjelovanje na aktivnosti uključuje i besplatan obrok za sve sudionike.

Uvjet za sudjelovanje maloljetnih osoba je potpisana suglasnost roditelja koju ćeš moći preuzeti u uredu Nezavisne udruge mladih u radnom vremenu ili prema dogovoru.

Za sudjelovanje se možeš prijaviti putem obrasca - http://tiny.cc/mxdocz, a prijave zatvaramo 23. 9. u 12:00 sati ili nakon popunjenja svih mjesta.

Za školarce koji bi mogli biti spriječeni zbog nastave nastojat ćemo sa školama dogovoriti opravdano izostajanje s nastave za potrebe sudjelovanja na projektu te ćemo za isto izdavati ispričnice, odnosno potvrde o sudjelovanju na projektnoj aktivnosti.

Projekt 'Ostvari svoj potencijal' provodi Nezavisna udruga mladih, a financira ga Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.