IMGP7410

U petak je, 27. rujna, u Muzeju planinarstva Ivanec održana radionica o namicanju sredstava pod nazivom „S druge strane stola“. Radionica je održana u sklopu projekta „Zajedno smo jači“ kojeg u partnerstvu s Klubom mladih Ivanec provodi Nezavisna udruga mladih.

Radionicu su održali vanjski stručnjaci iz Zaklade ZAMAH koji su članovima Kluba mladih Ivanec i Nezavisne udruge mladih predstavili različite načine namicanja financijskih sredstava kako bi svojim udrugama osigurali stabilan rad i djelovanje u lokalnim zajednicama, ali i kako bi mogli kontinuirano rasti i razvijati se kako bi mladim ljudima te ostalim sugrađanima osigurali kvalitetne i zanimljive aktivnosti.

Na taj način dodatno jača suradnja između Nezavisne udruge mladih te Kluba mladih Ivanec, ali i suradnja između obje udruge i Zaklade ZAMAH koja će svojim stručnim savjetima i ovakvim aktivnostima nastaviti pomagati razvoj udruga i civilnog društva općenito.

Ovim putem zahvaljujemo Zakladi na zainteresiranosti i otvorenosti za suradnju te na održanoj radionici.

Nakon radionice, a u sklopu Tjedna filantropije, održana je i kratka „pop-up“ izložba „Filantropija“ koja nameće pitanje „Jesmo li manje filantropi“ te se na taj način osvrće na društvo i društvene procese.  Izložbu je postavila Zaklada ZAMAH.

ozio_gallery_jgallery