IMGP7690

Novo predavanje studenta ovog je puta bilo u režiji Davorina Špička, redovnog i aktivnog člana Nezavisne udruge mladih.

 

Na predavanju smo čuli gotovo sve – Davorin je krenuo od samih početaka, kako su ga zainteresirala računala, tko mu je kupio prvo računalo zahvaljujući kojem je krenula i ljubav prema informatici, koje je obrazovanje prošao, gdje je živio, koja je mjesta posjetio, koliko u slobodno vrijeme radi na sebi, koliko je dugo član NUM-a i ostalih udruga, što ga pokreće i što ga motivira te koliko mu je volontiranje pomoglo u izgradnji svega što ga čini osobom kakva je danas.

S druge strane, naravno, čuli smo i pregršt zabavnih priča iz njegova života koje su čitavu sliku o Davorinu upotpunile na najbolji mogući način. Te ti priče nećemo otkriti, možemo samo reći neka ti bude žao što si propustio ovo predavanje.

Davorin je osoba koja svoja znanja i iskustva želi i voli dijeliti s drugima, a smatramo i kako je upravo on jedna od osoba od koje je moguće mnogo toga naučiti pa se tako nadamo da su i sudionici ovog predavanja otišli kući noseći sa sobom novu dozu motivacije za nastavak svog put do ostvarenja vlastitih potencijala.

Projekt „Ostvari svoj potencijal“ provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

ozio_gallery_jgallery