e

Motivacijski ponedjeljak? 29 ljudi iz osam različitih europskih zemalja koji devet dana marljivo rade i ostvaruju odlične rezultate, a još se međusobno upoznaju, umrežavaju i još bolje zabavljaju!

 

Nezavisna udruga mladih je od 23. 11. do 1. 12. u Šibeniku provodila projekt Erasmus+ programa pod nazivom „ActiveOpoly“ na kojem je okupila sudionike iz čak osam europskih zemalja i to iz Malte, Rumunjske, Finske, Estonije, Poljske, Španjolske, Italije i Hrvatske.

Riječ je o treningu za osobe koje rade s mladima, a tijekom devet dana radilo se na osmišljavanju i izradi društvenih igara usmjerenih prema radu s mladima. Uz to, obradili smo temu aktivnog građanstva te njegovu važnost i važnost motivacije mladih za aktivno građanstvo u lokalnoj zajednici, na nacionalnoj i na europskoj razini.

Zahvaljujući motiviranim, vrijednim ljudima koji žele podići kvalitetu života mladih na višu razinu, kreirano je čak pet različitih društvenih igara koje obrađuju različite teme. Društvene su igre, njihova pravila i materijali potrebni za igranje dostupni su na web stranici - https://prismsmalt8.wixsite.com/activeopoly?fbclid=IwAR2oHlKqzXhpgwqqDGhSrZQEGtD4CVJfHNYXkmDq1JU9ci0ICrxEJuDcPHo koja je izrađena u sklopu projekta kako bi kreirane igre bile dostupne svima!

Uz sve to, na projektu su promovirane i vrijednosti Europske unije, odnosno tolerancija, poštivanje prava drugih, multikulturanost i drugo te je još jednom dokazano kako se u multikulturalnom okruženju mogu postići izvrsni rezultati.

ozio_gallery_jgallery