20200518 200300 0000

Točno nas tjedan dana dijeli od 25. svibnja, a taj nam je datum posebno važan jer se tad obilježava rođendan Nezavisne udruge mladih. Ove godine je to ni manje ni više nego 18. rođendan što znači da NUM postaje punoljetan. Sad službeno možemo u to ime nešto i popiti!

 

Ovo je itekako obljetnica koju bi valjalo proslaviti, a mi ćemo za početak tijekom sljedećih tjedan dana, sve do sljedećeg ponedjeljka, 25. 5., objavljivati različite sadržaje kojima ćemo ti dočarati rad NUM-a i prisjetiti se raznih aktivnosti, događanja, osoba, partnera, suradnika i sl. Prati nas i zajedno s nama obilježi punoljetnost Nezavisne udruge mladih, bit će zanimljivo.

Prisjetimo se, za početak, aktivnosti Nezavisne udruge mladih tijekom godina. Bilo je tu apsolutno svega - od raznih zabavnih aktivnosti poput „Only4Women“ partyja kojeg će se mnogi rado i s mnogo smijeha prisjetiti, do ozbiljnijih, edukativnih i društveno korisnih aktivnosti, aktivnosti usmjerenih brizi o okolišu i mnogih drugih.

Ono što je najvažnije, svih smo 18 godina ispunili ili barem nastojali ispuniti radošću, smijehom i veseljem te mnoštvom prilika i koristima za mlade u našoj lokalnoj zajednici!

ozio_gallery_jgallery