Drugi dan ovog rođendanskog tjedna Nezavisne udruge mladih vodi nas do Erasmus+ programa, projekata i ljudi koji su obilježili velik dio rada NUM-a, koji su obogatili naš rad, ali i nas same novim uspomenama i novim prijateljstvima koja traju!

Nezavisna udruga mladih u programima Europske unije za mlade sudjeluje gotovo od njihovih samih početaka, a prvi je projekt proveden davne 2013. godine. Od tada smo proveli velik broj projekata za mlade i osobe koje rade s mladima u koje su bile uključene organizacije mladih, osobe koje rade s mladima te sami mladi iz različitih zemalja diljem Europe i šire.

Izgradili smo bazu partnerstava s mnogim organizacijama, a odnose nastavljamo razvijati i njegovati kako bismo ih podigli na višu razinu. Isto tako, vrlo smo rado i partneri na kvalitetnim projektima organizacija različitih profila i pozadina diljem Europe, a u sklopu kojih naši mladi i osobe koje rade s mladima imaju priliku putovati, upoznavati nove ljude, običaje, kulture i stvarati nova prijateljstva na međunarodnoj razini!

Neke od osoba koje ćete vidjeti u videu bile su i u Lepoglavi, a u NUM-u su radili, volontirali, upoznavali mlade i ostale naše sugrađane te stvarali prijateljstva i uspomene za cijeli život. 

Što imaju za poručiti i koji su im dojmovi, bolje pogledaj u videu iznad!

And for the persons in the video, our dear friends, thank you Abraham Azzopardi, Liia Ots, Sebastian Roibu, Kerttu Lehto, Łukasz Radecki, David Nàcher, and Bernice Mercieca for your kind words, for the great cooperation and for participating in this video!