image

U četvrtak i petak, 4. i 5. lipnja, u sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava održali smo online radionicu o pisanju projekata preko Zoom platforme. Radionicu su provodili stručnjaci iz Udruge ZAMISLI iz Zagreba, ujedno i suradnici na projektu.

 

Bila je to ujedno i prva aktivnost te prva prilika za mlade s područja grada Lepoglave i okolice, ali i šire, za sudjelovanjem te informiranjem o aktualnim i bitnim temama.

Na radionici su sudionici imali priliku naučiti osnove pisanja projekata, od ideje pa do same realizacije.

Tijekom radionice prošli su koncept pisanja projekata, naučili na što je ključno obratiti pažnju prilikom izrade projektnog prijedloga te su i sami imali priliku izraditi nacrt projekta i raditi na svojoj ideji.

Na radionici je sudjelovalo 15 osoba, a nadamo se da su svi iz nje uspjeli nešto i naučiti te da će im koristiti u njihovu daljnjem radu.

 

Zbog novonastalih i otežanih okolnosti neke smo aktivnosti odgađali pa nam je zato raspored do kraja godine pun i prilično zgusnut, što znači da nove aktivnosti slijede uskoro! 

Prati nas i ne propusti najnovije informacije:

Facebook Info-centra - https://www.facebook.com/infocentarzamladelepoglava/?modal=admin_todo_tour 

Facebook NUM-a - https://www.facebook.com/num.lepoglava/ 

Instagram (@mladi.info, @num_lepoglava).

 

U sklopu novootvorenog Info-centra mladima se pruža mogućnost informiranja (kroz individualna ili grupna savjetovanja u uredu, putem telefona, e-maila ili društvenih mreža), educiranja (kroz radionice i predavanja) te korištenja dnevnog boravka za druženje, igranje društvenih igara, PS4 i mnogih drugih. 

 

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.