104537928 585532655434542 2046591895996817528 n

Još je jedna aktivnost na kojoj možeš sudjelovati iz udobnosti vlastitog doma pred nama, a riječ je o predavanju ACT Grupe iz Čakovca koje će se održati u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava. 

U utorak, 23. 6. 2020., u 14 sati imat ćeš priliku prisustvovati na prvom ovogodišnjem (online) predavanju Info-centra za mlade Lepoglava.

Tema predavanja bit će ustroj i djelovanje organizacija civilnog društva, a svoja iskustva u tom području prezentirat će stručnjaci iz ACT Grupe.

O samom radu, utjecaju organizacija na lokalnu zajednicu, financiranju aktivnosti, izazovima s kojima se susreću i sl. imat ćeš priliku učiti od predstavnika jednog od vodećih primjera društvenog poduzetništva u Hrvatskoj koji iza sebe ima desetke inicijativa, proveli su programe i projekte kojima su obuhvatili više od 100.000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća koja i danas uspješno djeluju.

Predavanje će biti organizirano na način da će stručnjaci iz ACT-a u sklopu predavanja odgovarati na prethodno postavljena pitanja. Naravno, moći ćeš postaviti i dodatna pitanja na koja će oni vrlo rado odgovoriti te navedeno povezati s vlastitim primjerom i iskustvom.

Koja je motivacija članova, odnosno kako motivirati članove na aktivno sudjelovanje u radu udruge, koja je osobna motivacija predstavnika ACT Grupe  za rad u organizacijama civilnog društva te koji su  pokazatelji relevantni da bi organizacija civilnog društva bila viđena kao uspješna u zajednici, samo su neka od postavljenih pitanja na koja ćeš dobiti odgovore tijekom predavanja.

Predavanje će se održati preko ZOOM platforme (potrebno je instalirati ZOOM aplikaciju) na koju ćeš se moći priključiti preko sljedećeg linka:

https://us02web.zoom.us/j/7508734554.

Vidimo se! 

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.