Predavanje

 

Prošle srijede, 23. lipnja, preko ZOOM platforme, održano je prvo ovogodišnje (online) predavanje u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava.

 

Tema predavanja kojeg možemo nazvati i ugodnim razgovorom, bio je ustroj i djelovanje organizacija civilnog društva, a sva iskustva na ovu temu sa sudionicima je podijelio Darko Ciglar, voditelj projekata u ACT Grupi. 

Međusobnom razmjenom iskustava, a ponajviše od Darka, sudionici su imali prilike učiti o samom radu organizacija, utjecaju organizacija na lokalnu zajednicu, motivaciji članova, financiranju aktivnosti i mnogim drugim zanimljivim temama.

Na ovom zanimljivom predavanju sudjelovalo je sedam osoba te se nadamo da su svi sudionici uspjeli nešto naučiti i da će nova znanja moći primijeniti u daljnjem radu. 

 

Za sve najnovije informacije o aktivnostima, ali i informiranje o aktualnim temama, prati Info-centar na Facebooku (@infocentarzamladelepoglava) i na Instagramu (@mladi.info).

 

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.