mladi-biograd2

Povodom Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza, Savjet mladih Grada Biograda na Moru održao je prigodan program za mlade koji je uključivao druženje uz muziku te sastanak s predstavnicom Savjeta mladih Grada Lepoglave Marinom Marković.

Sastanak je organizirala Martina Stevanja predsjednica njihovog Savjeta mladih radi upoznavanja, razmjene dosadašnjih iskustava u radu i uspostave temelja buduće suradnje između Savjeta.

- Na sastanku smo diskutirali o problemima koji se javljaju zbog nezainteresiranosti mladih u sudjelovanju u raznim aktivnostima te o nekim zajedničkim projektima koje želimo realizirati tijekom ove godine. Posebno ih je zanimao naš Gradski program djelovanja za mladih po kojem se Savjet rukovodi te oblik suradnje s udrugama na području Lepoglave. – objasnila je Marković.

mladi-biograd1

U večernjim satima, održan je koncert lokalnih glazbenika, a kao poseban gost nastupila je Limena glazba s nekoliko izvedbi. Tijekom koncerta, Savjet mladih Grada Biograda na Moru provodio je humanitarnu akciju za pomoć djeci u Africi koju pokrenuo Međunarodni Crveni križ i UNICEF.