Radionica Dario Car1

U subotu, 24. listopada, Dario Car održat će radionicu na temu mogućnosti koje se nude mladima u europskom i globalnom okruženju.

 

Na radionici ćemo čuti koje se mogućnosti zapošljavanja i stjecanja radnog iskustva nude mladima te koje alate mladi mogu iskoristiti za osobni napredak i razvijanje vještina. Sigurni smo da Dario s mladima može podijeliti iskustvo i odgovoriti na pitanja iz tog područja.

Radionica će se održati online preko Zooma s početkom u 16 sati, a prijave su moguće preko obrasca: https://tinyurl.com/yxqbsrqz. Svi prijavljeni na mail će na vrijeme primiti poveznicu za sudjelovanje na radionici. 

Dario je izvršni direktor Centra za mlade Križevci u kojem je aktivan od osnivanja 2008. godine. Uključen je i u druge organizacije civilnog društva kroz koje se fokusira na rad s mladima, bio je predsjednik Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije, voditelj je Volonterskog centra „Link“, a kroz godine polazi mnoge edukacije i stručna osposobljavanja u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Aktivnost financira Središnji državni ured za demografiju i mlade u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava.