Radionica Car1

U subotu, 24. listopada, održana je online radionica pod vodstvom Darija Cara iz Centra za mlade Križevci.

 

Dario je izvršni direktor Centra za mlade Križevci, u kojem je aktivan od osnivanja 2008. godine. Uključen je i u druge organizacije civilnog društva kroz koje se fokusira na rad s mladima, bio je predsjednik Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije, voditelj je Volonterskog centra „Link“, a kroz godine polazi mnoge edukacije i stručna osposobljavanja u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Sudionici su kroz individualni i grupni rad te razmjenom iskustva naučili više o mogućnostima koje se nude mladima u europskom i globalnom okruženju.

Saznali smo kakve oblike mobilnosti nudi Erasmus+ program, pravni okvir volontiranja te prava i obaveze volontera, kakve informacije možemo pronaći na European Youth Portalu.

Svi koji su propustili ovu radionicu, a žele informacije na ovu temu, slobodno se mogu javiti Info - centru za mlade Lepoglava preko društvenih mreža. Osim toga, uskoro nas čeka još jedna radionica na temu mobilnosti i zapošljavanja mladih.

Radionica je održana u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava koji financira Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Radionica Car2

Radionica Car3