Who you gonna call

Odobren nam je još jedan projekt financiran Erasmus+ programom, a riječ je o projektu pod nazivom „Who you gonna call? Youth workers!“.

 

Provedba projekta počela je u studenom dok će se glavne aktivnosti projekta (trening) održati u veljači 2021. godine u Zagrebu. Nadamo se da će se do onda barem malo smiriti situacija s pandemijom te da će se aktivnosti provesti u normalnim uvjetima.

Uskoro će biti objavljen i poziv za sudionike projekta pa nas svakako nastavi pratiti i dalje kako bi se na vrijeme prijavio za sudjelovanje!

Tema koju projekt obrađuje je krizni menadžment, a cilj je usvajanje znanja, vještina, metoda, modela i alata kojima će osobe koje rade s mladima raspolagati za vrijeme kriznih situacija u svojim organizacijama kako bi što brže i bezbolnije riješili problem i nastavili s redovnim radom ili ga dodatno usmjerili prema uspjehu.

Na projektu uz Nezavisnu udrugu mladih sudjeluju organizacije iz Rumunjske, Turske, Grčke, Italije, Španjolske, Cipra, Malte i Litve, a ukupno će na glavnim aktivnostima sudjelovati 28 sudionika.

Ukupno odobrena sredstva za financiranje provedbe projekta iznose 18.832,00 €.