Odlična atmosfera obilježila je koncert Cold Snapa održan u petak, 28. listopada, na Tawanu lepoglavskog Doma Kulture (TKIC). Žestoki zvuci i energičan nastup Cold Snapa, a prije njih i dečkiju iz sastava Life in Peril, na tavanski prostor Doma kulture u Lepoglavi privukli su brojne fanove, ali i one koji su uživo željeli čuti kako zvuči grupa koja je, prije nego li je stekla današnji status, svoj prvi nastup odradila upravo u istom tavanskom prostoru.

Samom koncertu koji je uz potporu TKIC-a organizirala Nezavisna udruga mladih, odnosno Klub mladih, prethodila je kreativna radionica šminkanja koju je radila Ivana Blažoti, a koja se izvrsno uklopila u Halloween party u okviru kojeg je i koncert održan. Oni koji su na Halloween party stigli maskirani imali su slobodan ulaz na koncert.

Publika koja je na koncert stigla ne samo iz Lepoglave i okolice već i iz Varaždina te Međimurske i Krapinsko – zagorske županije potvrdila je da TKIC, zahvaljujući inicijativi ljudi koji djeluju u njegovom okruženju i uvjetima koje pruža,  postaje inkubator društvenih zbivanja ne samo lepoglavske već i šire regije.

Tekst: Dražen Hočuršćak (Lepoglava.net) / Foto: Bojan Migač