Nakon više od 15 000 prikazivanja promotivnog Zvonkovog kviza,  više od stotinu radionica te desetine novinskih članaka – sigurno je: više ne prolazi onaj isfurani macho koji se mlati, ne poštuje cure, diskriminira. Pravi frajer je obziran, nenasilan i aktivan u zajednici, tolerantan i educiran!

Nositelj projekta koji su poduprli Care international, Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške, UNDP Hrvatska, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti RH, Grad Zagreb, Grad Vukovar te brojni drugi partneri je organizacija mladih Status:M iz Zagreba, koja je u sklopu programa "Inicijativa mladića za promociju rodno ravnopravnih normi, zdravih životnih stilova i nenasilnog ponašanja mladih muškaraca" u razdoblju od 2. do 8. studenoga organizirala Zvonkovu predizbornu karavanu "Budi muško – mijenjaj pravila!",  kao oblik promocije utemeljenja Budi muško klubova (BMK) u Karlovcu, Zagrebu, Križevcima, Virovitici, Belom Manastiru, Vukovaru i Lepoglavi.

Veliki događaj čiji je cilj bio podizanje svijesti o aktivnostima koje provode mladići u zajednicama kako bi poboljšali sebe i svoju okolinu kroz neformalnu edukaciju usmjerenu na raspravu o negativnim društvenim pritiscima koji mladiće dovode u rizične situacije na njihovu putu prema odrastanju, krenuo je iz Zagreba 2. studenoga, preko Karlovca (3. 11.), Križevaca (4. 11.), Lepoglave (5. 11.), Virovitice (6. 11.), Belog Manastira (7. 11.) do Vukovara (8. 11.), gdje su spomenuti Budi muško klubovi, koje čine mladići iz srednjih škola u tim sredinama, organizirali crtanje grafita te kino-promociju tri kratka promotivna filma Zvonkov kviz napravljena u suradnji s Kino klubom Zagreb, u kojem glumi zvijezda filma "Koko i duhovi" Kristijan Bonačić. Za tu priliku kreirali su niz edukativnih materijala za potrebe kampanje te pripremili veliku edukativnu zabavu u svakom od spomenutih gradova.

Također, u svakom od gradova, uvod u cjelokupnu kampanju bile su aktivnosti povezane s Facebook stranicom "Glasaj za Zvonka", a kampanja je započela 17. listopada i odvijala se kroz aktivnosti koje su provodili članovi BMK diljem Hrvatske i partnerskih zemalja.

Program Inicijativa mladića u Zagrebu se provodi od 2006. godine u sklopu međunarodnog projekta koji se provodi još u Bosni i Hercegovini, Srbiji i na Kosovu, a u kojem je u proteklim godinama sudjelovalo više od 5000 mladića u dobi od 14 do 18 godina, kroz edukaciju i kampanju Budi muško.