U sklopu projekta "Znati" podržanog od strane Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Mreža mladih Hrvatske organizirala je trening za trenere za rad s mladima, koji se održao u Zadru u mjesecu borbe protiv ovisnosti, od 10. do 14. prosinca 2011. godine.

Petodnevni trening, koji je za cilj imao unapređenje kompetencija mladih koji rade s mladima, okupio je 16 mladih trenera početnika iz Hrvatske u dobi od 15 do 30 godina iz različitih gradova, odnosno iz različitih organizacija mladih i/ili za mlade. Na treningu je sudjelovala i Dunja Belščak, voditeljica Kluba mladih Lepoglava, koji je jedan u nizu odobrenih projekata Nezavisne udruge mladih u 2011. godini.

Trening je obuhvatio sljedeće teme: prevencija ovisnosti, neformalno obrazovanje i učenje, definiranje edukacijskih aktivnosti, metodologija i metode u neformalnom obrazovanju, grupna dinamika u edukacijskim aktivnostima, komunikacijske vještine, barijere učenju, rad s mladima i aktivizam mladih, a trening su vodile Sunčana Kustirin i Danijela Jurić, trenerice članice Platformata - bazena trenera Mreže mladih Hrvatske.