Obilježavajući 20. prosinca - Međunarodni dan solidarnosti, u organizaciji Nezavisne udruge mladih, odnosno projekta "Klub mladih Lepoglava", održala se akcija sakupljanja igračaka pod nazivom "Nekom' je suviše, nekom' treba baš to!", za djecu iz socijalno ugroženih obitelji s lepoglavskog područja, koja je trajala gotovo mjesec dana.

Krenuvši s idejom da zainteresirani građani pripreme male poklon-pakete jednom djetetu za blagdane, veliki je broj sugrađana, naročito mladih, s oduševljenjem pozdravio akciju te su tako od kraja studenog pa sve do kraja prosinca u ured NUM-a stizale brojne igračke.

Kako neki nisu bili u mogućnosti sami pripremiti poklon, pozvani su da igračke donesu pojedinačno, a pripremu paketa prepuste našim volonterima, koji su na sam Međunarodni dan solidarnosti, 20. prosinca, vrijedno zapakirali igračke.

U suradnji s Gradskim uredom Crvenog križa Ivanec, pokloni će se podijeliti potrebitima, koje će zasigurno razveseliti šarenilo igračaka – medvjedića, školskog pribora, društvenih igara i ostalog.