Nakon petka i pozitivnih dojmova s nastupa u Malom pogonu zagrebačke Tvornice, 26-godišnji Križevčanin Luka Belani svoje prvo gostovanje u Lepoglavi u subotu, 11. veljače, započeo je nastup najavivši izvedbe autorskih pjesama s novog studijskog izdanja "Changin' Chapters" (našle su se tu odlične "Roundabout", "Smile", "Bring Me Your Love" te druge), zatim nekolicina s prvijenca "B-Side of My Mind" (popularna "Guarded By Angels", "Love Insomnia"), a našlo se tu i nekoliko izvrsnih covera, poput "I'm On Fire" Bruce Springsteena, "Hallelujah" Jeff Buckleya te drugih.

Solidnim odazivom, publika je tako imala priliku u sat i pola uživati u samostalnoj akustičnoj svirci jednog od najperspektivnijih autora domaće kantautorske scene, koji je dosad redovito oduševljavao i kritiku i publiku, kako izdavanjem dva zapažena albuma u rasponu od samo dvije godine, tako i  nizom samostalnih, ali i koncerata u pratnji benda po domaćim i inozemnim klubovima.

Belaniju je prethodio nastup domaćih snaga – Lucije Juriše te Doriana Varovića, koji su – kako mnogi redovito ističu – s obzirom na njihove godine, najperspektivniji mladi glazbenici u ovome kraju što se tiče njihovih vokalnih sposobnosti, a subotnjim zajedničkim nastupom samo su još jednom to i potvrdili. "Jednom kad noć" Opće Opasnosti, "Heaven" Bryan Adamsa, "Someone Like You" neizostavne Adele - samo su neki od naslova koje su izveli te time, bez pretjerivanja, sve prisutne ostavili bez riječi.

Iako je bio najavljen nastup dugogodišnjeg člana NUM-a Nine Friščića te njegove bolje polovice, mnogima poznate kao finalistice showa "Hrvatska traži zvijezdu" Romane Pavliše, Romana je, nažalost, zbog neodgodivih obveza morala otkazati svoj nastup, pa su tako posljednji na pozornicu, uz Ninu, izašli njegov brat Leo Friščić (Cold Snap), u pratnji Tome Gecija na bass gitari.

Pomalo eksperimentalne obrade "Firestarter" legendarnog Prodigyja, "Every me, every you" Placebo-a, zatim "Drive" Incubus-a te mnogih drugih, začinile su kraj večeri te je tako koncert, koji je u suradnji s TKIC-om organizirala Nezavisna udruga mladih u sklopu projekta "Klub mladih Lepoglava", priuštio odazvanoj publici zaista pravu malu glazbenu poslasticu, prikladnu Valentinovu te time otvorio vrata novoj glazbenoj sezoni u radu udruge u ovoj godini.