Nažalost svih nas, život nas ne štedi briga i najgoreg od svega – bolesti i zdravstvenih problema, dok na sreću, u teškim trenucima s kojima se mnogi susrećemo kad se naši bližnji nađu u takvim nezavidnim životnim okolnostima, shvatimo da još uvijek postoje dobri ljudi spremni nesebično pomoći, čak i u danima krize i sve veće neimaštine.

Takvi problemi danas na veliku žalost ne zaobilaze ni naše najmlađe. Malenom, tek osmomjesečnom Lenardu Pavloviću pri rođenju je tako dijagnosticirana gluhoća, a svi koji su se u petak, 18. svibnja, okupili na humanitarnog koncertu u Domu kulture, pomogli su svojom humanošću u nastojanju da se prikupi što više novčanih sredstava za skupu operaciju ugradnje umjetne pužnice, koja bi Lenardu promijenila život te mu omogućila prije svega lijepo i sretno djetinjstvo.

Prodajom koncertnih ulaznica te uplatama na žiroračun Glazbene udruge Grada Lepoglave, koja je pružila podršku  ideji pokrenutoj od strane školskih prijatelja našeg bivšeg sugrađanina Marina Pavlovića, Lenardovog oca – Josipa Cerovečkog, zatim Ratimira Dubovečaka, Dejana Biškupa i Vjekoslava Gečeka te uz pomoć Nezavisne udruge mladih, Turističkog kulturno-informativnog centra i Grada Lepoglave, donacijama građana prikupljeno je tom prilikom 5,5 tisuća kuna.

Na koncertu su nastupili uvijek odlični Zack Dust & The Eastwoods iz Varaždina, The Ewokers, također iz Varaždina te domaće snage Gonteri.

Uplatom na žiro-račun udruge GuGL (2489004-1131206516 (Vaba banka d.d.) - s naznakom: "Humanitarni koncert za Lenarda Pavlovića") još uvijek možete pomoći!