Upravni odbor

Tanja Mravlinčić

Predsjednica Upravnog odbora


Predsjednica Upravnog odbora, a dio Upravnog odbora NUM-a je trenutno već 3. godinu zaredom. Studira i radi u Zagrebu, remote work ima u malom prstu (iako joj nije najdraži), a slobodno vrijeme zove joj se NUM. Osim što upravlja organizacijom ona je osoba koja gradi dobre i čvrste odnose, uspostavlja suradnju i održava aktivnost NUM-a u udruženjima poput MMH i ZICM-a.

Kontakt: tanja@num.hr

Mihaela Špiljak

Članica Upravnog odbora


Član Upravnog odbora NUM-a te dugogodišnji aktivni član organizacije. U prostoru NUM-a više je nego kod kuće pa joj se roditelji vesele koliko je malo vide, a ti uvijek znaš gdje je možeš naći. Osim što upravlja organizacijom ona je osoba odgovorna za društvene mreže, a njezin potpis nosi gotovo svaki dizajn koji vidiš na našim stranicama, profilima te u kampanjama. Studentica je smjera multimedije, oblikovanja i primjene na Sveučilištu Sjever, a privatni život i NUM balansira jednako uspješno kao i boje na svojim dizajnima.

Kontakt: mihaela@num.hr

Renato Vuk

Član Upravnog odbora


Dugogodišnji aktivni član NUM-a koji je plaćeni posao u NUM-u zamijenio volontiranjem u Upravnom odboru NUM-a (klasično napredovanje). Prošle je godine zakoračio u 30-tu pa koristi NUM za negiranje starosti i kako bi vječno (ili barem još malo) ostao mlad. Uz upravljanje organizacijom osoba je s najviše iskustva u pisanju i provođenju projekata Udruge, bilo da je riječ o lokalnim, regionalnim, nacionalnim ili međunarodnim, pa je samim time u tom području ostao njegov fokus.

Kontakt: renato@num.hr

Tajnica udruge

Sara Tvarog

Tajnica udruge


Najmlađi član od prethodno navedenih, a trenutno završava školu za web dizajnera. Iako joj je tek 19 godina, višegodišnji je aktivni član i volonter NUM-a. Raspon aktivnosti i poslova u Udruzi u kojima sudjeluje proteže se od A do Ž, redoviti je sudionik na međunarodnim projektima Udruge i njenih partnera, njezin moto je red, rad i disciplina, a na to dodajte osobine perfekcionista i dobit ćete osobu kao stvorenu za ovu ulogu.

Kontakt: sara.tvarog@num.hr

Zaposleni

Dijana Kurtanjek

Project manager


Project manager – Dijana je zaposlena u travnju 2022., a ako se trenutno opisuje kao početnik u poslu, onda neka početnik ostane do penzije. Zadužena je za osmišljavanje, pisanje, provedbu i koordinaciju projekata Udruge te partnerskih projekata na kojima Udruga sudjeluje što uključuje lokalne, regionalne, nacionalne i međunarodne projekte. Ukoliko te zanima pisanje projekata i želiš se time baviti, javi se Dijani, ukoliko imaš ideju za sljedeći NUM-ov projekt, javi se Dijani, ukoliko si naš postojeći ili potencijalni suradnik ili partner, javi se Dijani. Ugl., javite se Dijani jer sasvim sigurno će vas dočekati nasmijana, susretljiva i spremna na suradnju!

Kontakt: dijana@num.hr

David Paska

Office manager


David je naš office manager. Ako ne znaš što office manager radi, to je sve od igle pa do lokomotive. Ako neko područje nekim čudom ne razumije, dajte mu nekoliko trenutaka i naučit će. Administrativne poslove odradi tolikom brzinom da radi samo to bilo bi mu dosadno, tako da je ujedno velika podrška provedbi projekata, a na nekim projektima radi i samostalno. Ujedno je i aktivni član i volonter Udruge i zainteresirano i aktivno doprinosi različitim aspektima djelovanja NUM-a.

Kontakt: david.paska@num.hr