Postani dio tima Nezavisne udruge mladih

Postani dio tima kojemu MLADI život znače, u svakom smislu riječi. Jednima aktivizam, drugima egzistenciju, ali svima radost i svijetlu točku u vrtlogu izazova postavljenih današnjim načinom života.

U sklopu Udruge razlikujemo tri tima koji doprinose radu i vidljivosti naše organizacije na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i, pazi sad, europskoj razini.

Neovisno jesi li član, volonter ili možda jednog dana postaneš i zaposlenikom Udruge, budi siguran da ćeš kod nas uvijek moći spojiti ugodno s korisnim i doprinijeti razvoju mladih u lokalnoj zajednici.

Svim mladima pružamo priliku za neformalnim oblikom obrazovanja te informiranjem o svim relevantnim društvenim događanjima poticajnih za aktivno i odgovorno sudjelovanje mladih u životu lokalne zajednice.

Naša je vizija postati najviše prepoznatljivom organizacijom mladih na području sjeverozapadne Hrvatske, a u tome nam možeš uvelike pomoći ako postaneš dio našeg tima.

Član udruge

Članom Nezavisne udruge mladih postaješ u sljedećih 5 minuta, ako odmah kreneš s popunjavanjem pristupnice i prihvatiš obveze koje su svi članovi Udruge dužni izvršavati :

  • poštivanje Zakona Republike Hrvatske, Statuta Udruge te odluka tijela Udruge,
  • dosljedno izvršavanje svih preuzetih obveza u radu Udruge,
  • plaćanje članarine sukladno odluci Skupštine Udruge,
  • sudjelovanje u radu tijela Udruge i
  • poštivanje ugleda te interesa Udruge.

Naravno, mi ćemo uzeti u obzir i tvoja prava na:

  • redovito informiranje o radu Udruge,
  • iznošenje svog mišljenja, prijedloga i kritika,
  • sudjelovanje u radu Udruge te radu tijela iste,
  • uvid u sve dokumente i odluke tijela Udruge te
  • predlaganje novih programa, projekta i aktivnosti Udruge.

Sva prava, obveze i prednosti članova NUM-a uređene su Pravilniku o članstvu Nezavisne udruge mladih.

Volonter

Ako si jedna od onih plemenitih duša koja vrijednost doprinosa zajednici ne vidi isključivo u novcu, onda si na pravom mjestu. Nezavisna udruga mladih pruža ti priliku da sudjeluješ u njezinim volonterskim akcijama te svoje slobodno vrijeme, znanje i vještine uložiš u dobrobit osobnog i društvenog razvoja. Budi siguran da ćeš volontirajući doprinijeti osnaživanju samog sebe, ali i osnaživanju svoje zajednice.

Kako bi svojim volonterima pružila što više mogućnosti za volontiranjem u lokalnoj zajednici, Nezavisna udruga mladih redovito istražuje potrebe na području grada Lepoglave i okolice za volonterskim akcijama te o istima obavještava svoje volontere o tome gdje i kako mogu volontirati.

Zanima li te isključivo volontiranje i želiš li postati dio volonterskog tima Nezavisne udruge mladih, molimo te da popuniš online prijavni obrazac za volontiranje i pričekaš poziv na jednu od sljedećih volonterskih akcija.

Sva prava i obveze volontera te organizatora volontiranja uređene su Ugovorom o volontiranju prema Zakonu o volonterstvu.

Zaposlenik

Timski duh, efikasnost, organiziranost i snalažljivost – ako posjeduješ jednu od navedenih vještina, ispuni otvorenu prijavu za zapošljavanje i dopusti da te iznenadimo.

Obrazac za zapošljavanje – otvorena prijava